Facebook

Galerie

 
 
 
Facultatea de Administrație și Afaceri distinsă cu titlul Excellent Business School
Pentru competitivitatea şi valoarea programelor de studii, precum şi pentru calitatea proceselor didactice şi de cercetare, Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii din Bucureşti a fost distinsă, în anii 2008, 2009, 2010, 2011 şi 2012 pentru a doua oară consecutiv, de către Asociaţia Internaţională EDUNIVERSAL, cu titlul "Excellent Business School".   Detalii aici.
Primind acest titlu, Facultatea de Administraţie şi Afaceri se înscrie în clubul celor „1000 Best Business Schools”, din care fac parte şcolile de afaceri din peste 150 de ţări. Recunoaşterea facultăţii pe plan internaţional subliniază rezultatele pozitive obţinute şi efortul tuturor celor implicaţi în procesul de dezvoltare profesională a studenţilor.
The Eduniversal World Convention (Convenţia Mondială Eduniversal) se desfăşoară anual în urma votului decanilor de facultăţi ai celor 1000 de şcoli de business selectate în perioada noiembrie – martie pentru zone diferite – Africa, Asia Centrală, Europa de Est, Eurasia&Orientul Mijlociu, Asia de Est, America Latină, America de Nord, Oceania, Europa de Vest. La această reuniune participă numeroşi reprezentanţi ai mediului academic din universităţi şi şcoli de afaceri din toată lumea.
 Printre universităţile premiate în 2010 la categoria Universal Business Schools se numără: London Business School, University of Mannheim – Graduate School, Harvard Business School, Waseda University – Graduate School of Economics.
 
Având distincţia de „Excellent Business School”, Facultatea de Administraţie şi Afaceri a Universităţii din Bucureşti este recunoscută ca structură universitară cu legături naţionale şi continentale puternice.
   
 
© 2020 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin